lauantai 28. joulukuuta 2013

Suola ja pippuri


IMG_6490

IMG_6488

IMG_6491

IMG_6499IMG_6486


Joulu tuli ja joulu meni. Iloista oli sateesta ja pöpöistä huolimatta. Suurin syy taitaa olla loistokkaat kanssaihmiset, joiden kanssa saa joulun tehtyä oli olosuhteet mitkä tahansa! Onnea on mummola, jossa kaksivuotias potilas saa nukkua isovanhempien huoneessa ja viihdyttäjiä löytyy tädeistä ja sedästä niin ettei sivutautikänkkäränkkä saa vanhempien mielialaa täysin suistettua raiteiltaan. Syötiin, saunottiin, löhöttiin, pelattiin ja lahjottiin. Eipä sitä paljoa muuta voisi kaivatakkaan. 

Tänä jouluna olin jokseenkin todella otettu mielettömistä lahjoista jotka osuivat niin täydellisesti nappiin ilman minkäänlaista pienintäkään vihjailua. Sanattomaksi jäin! Lapsen myötä sitä jokseenkin unohtaa täysin omat lahjatoiveensa ja odotuksensa. Mikä näemmä johtaa loistavaan lopputulokseen kun voi olla niin todella positiivisesti yllätetty. Esimerkkinä tästä voisi olla kaikessa hiljaisuudessa ihailemani menun pippuri ja suolamylly. Muutama kuukausi sitten ymmärsin löytäneeni etsimäni ja jopa klikkasin "tilaa"-painikkeesta, mutta ruudulle pläjähti "tuote on loppunut"-lause. Myllyt eivät sillä kerralla päässeet kotiin. No, onneksi on muita, jotka ymmärtävät makuni päälle. Noin viisi vuotta olemme etsineet täydellisiä myllyjä, ja näin odotus palkitaan. Ihanaa!! Laatua ja kauneutta samassa paketissa! Rakkautta!

Nyt mummolasta palattua vallitsee kumma vimma ottaa kaikki jouluinen pois ja aloittaa uusi vuosi hieman yksinkertaisemmalla. Yltäkylläisestä jouluisuudesta on nyt saatu tarpeeksi. Koristeet kaappiin ja näkemisiin ensi vuoteen.

IMG_6498

Riemastuttavaa uutta vuotta!


ps. kuvassa myös pikkusiskoni itse tekemä mysli purkkeineen päivineen. Herkkua jota pikkumies ei voi vastustaa!

4 kommenttia:

 1. Oih! Onko nuo myös hyvät? Olen kyllästynyt myllyihin, jossa suola ja pippuri tulee pohjasta. Sitä tavaraa löytyy sitten koko ajan hyllyltä yms. Noita olen myös kuolannut toista vuotta ja huomasin, ettei Finnish Design Shopista enää löytynyt. Suunnittelin ostavani nuo vasta uuteen keittiöön, mikä on tulossa putkiremontin myötä joskus reilun vuoden päästä, mutta pitäisiköhän jemmata jo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti näin viikon käyttäneenä voin suositella! :) Meillä mies on se joka vaatii keittiövälineiltä täydellistä toimivuutta, enkä ole vielä valitusta kuullu. Minä saattaisin kauneuden vuoksi hetken pystyä huijaamaan itseäni. :D Mutta oikeasti mun mielestä pyörittäminen on ihanan pehmeää ja raekokoa saa mukavasti säädeltyä. Finnish design shopista olin itsekin tilaamassa kun ei tuotetta ollutkaan enää saatavilla, menun omassa nettikaupassa niitä on ainakin saatavilla useampia värejäkin.

   Poista
 2. Ensteks. Löysinpäs kivan blogin! Ihania kuvia (ja miten ihana keittiön välitila!) niin ja kirjoitat kivasti. :)
  Toiseks. Olen metsästänyt meille suola- ja pippurimyllyjä ja ostinkin yhdet surkeat. Nä Menun myllyt on tosi hienot. Ehkäpä löytävät joskus meidänkin keittiöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana kuulla, etenkin kun näin alotteliana haparoin vielä kaiken kanssa..;) Mä erehdyin kans muutama vuosi sitten ostamaan jotkut ale"löydöt" mutta ei niistä mitään tullu! Menut on kyllä ihanat :)

   Poista