keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Luukku 4 : LääkettäPimeää. Sitä riittää! Olen nyt huomannut blogini myötä muutamassa päivässä, miten paljon valolla on merkitystä, jos aikoo saada edes jokseenkin onnistuneita valokuvia. Tiedän tarkalleen monelta aurinko katoaa aamun ensisäteiden jälkeen keittiöstämme, ja kuinka se tunnin ajan viivähtää olohuoneessamme juuri ennen kun se katoaa naapuritalomme taakse ja sieltä hetkeäkään viivyttelemättä painuu mailleen. Tietoisuus voi joskus synnyttää valaistuksen kokemuksen, näin olen ainakin kuullut. Harmikseni en ole tätä valoa saanut ylleni tämän tiedon vallatessa tajuntani, pikemminkin se harmistuttaa ja huolettaa, sillä näiden muutamien hetkien vallitessa olisi onnistuttava valokuva-aikeissa, ulkoiltava, kahmittava valoa kehoonsa, piristyttävä, ja vieläpä usein käytävä kaupassa, tehtävä ruokaa, siivottava ja...  Koen kuitenkin olevani etuoikeutetussa asemassa kotiäitinä, sillä työssäkäyvät eivät saa sitäkään vähää auringonsäteiden hellimiä hetkiä. Mutta onneksi on lääkkeet! 


Tässä lukemisen seuraksi musiikkimakupala, jonka tarjoaa Club for Five.


Lääke 1 : Helli mieltäsi.

Olimme maanantaina Club for Fiven keikalla tamperetalossa ja siellä minua lääkittiin! Keikka oli ihan mieletön, kylmine väreineen kaikkineen. Tajusin salissa istuessani, että tätä on elämä. Tunnelma, jonko koin istuessa ja kuunnellessa täydellistä harmoniaa, sydämeni nauroi! Kasvoillani oli hymy puhtaasta nautinnosta. Tätä tunnetta haluan kantaa pimeiden päivien läpi. Eihän elämäni voi olla pimeää jos sisälläni on VALO! Helli siis mieltäsi eritysiesti näin pimeällä, kun sisäinen valokaan ei ole itsestäänselvyys. Tee sitä mistä nautit, istu alas, rauhoitu, kuuntele helmiä, lue inspiroivaa, rakasta paljon!
Lääke 2: Helli kehoasi. 

Oranssi on talven pelastus! Syö kaikkea mikä saa sinut voimaan hyvin. Muista tuoreet vaikka ei olisikaan sesonki. Ja mitä parhainta, nyt on sitrusten sesonki! Osta niitä niin paljon kun jaksat kotiin kantaa ja nauti iltaisin pimeänhoitoon. Muista välillä myös herkutella, sopivissa määrissä, sillä se hellii mieltäsi. Näin minä ainakin uskon!

Muokkailin Kauhaa ja rakkautta-blogin Eevan oliiviöljykakusta maidottoma kakkusia. Mmmmm!
  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti