tiistai 10. joulukuuta 2013

Luukku 10 : the Tori

Terveisiä designtori joulun tunnelmista! Tämä joulutorien ehdoton uusi suosikkini pidettiin Tampereen Pakkahuoneella viime viikonlopun aikana. Järjestäjänä toimi Design on Tampere ry. Eipä ollut mikään turha tori! Oli tunnelmaa, oli väkeä, oli kauppaa! Se mikä tästä teki mahtavamman kuin aikaisemmista, joissa olen piipahtanut, oli ehdottomasti myytävän tavaran laatu kaikin puolin. Ihanuutta lisäsi se, että tuotteita oli pääsääntöisesti myymässä jokaisen brändin takana oleva persoona: muotoilija, taiteilija, visionääri, yrittäjä. Suurimmiksi ongelmiksi tahtoi kehkeytyä valinnan vaikeus ja käteisvaran ehtyminen. No, ei suurta hätää, eiväthän ne tuotteet vain tämän kerran olleet saatavilla. Jo pelkkä inspiroituminen uusien löytöjen hypistelemisestä hyvässä seurassa teki väärällä jalalla alkaneesta päivästä mainion! Suurihastuin keraamikko Johanna Ojasen tuotteisiin. Ihanat värit! Kuvassa kupposten takana pilkistää muutama ihan mielettömän upea kaadin! Tahtoo!


Design boulevardin tarjontaa. Sinne vie tämän tonttupuuhailijan tie..


Terraviivan ainutlaatuiset laatat.
 Saana ja Olli.  Ah!


 Tämä apina oli ihan hilkulla tulla meille asukkaaksi, mutta sen sijaan törsäilin muutamaan lahjapakettiin. Niistä en tietenkään voi hiiskahtaa sanallakaan näin joulun alla. Toivon kuitenkin, että Kätkö Vintageen ensi kerran mennessäni tämä hellyyttävä apinalelu odottelee siellä ostajaansa.4 kommenttia:

 1. Miustakin tuo oli aivan ihana tapahtuma! Kävin kans kuolailemassa viikonloppuna kaikkee siellä :) Ihan liian ihania juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin siel kans ihan täpinöissäni! Harmi ettei nähty! Vois olla näin joulukuussa vaikka joka viikonlopun tapahtuma! (:

   Poista
 2. Mä kävin lukemassa tän tekstin jo aamulla sängyssä puhelimella, mutta puhelin ei antanut mun kommentoida. Homma siirtyi siis iltaan. Oli aivan ihanaa nähdä tuttujen TURKULAISTEN suunnittelijoiden töitä sun kuvissa :D! Hih, loistavaa, että täältä on kantautunu kauniita ja laadukkaita töitä sinne näytille ja ostettavaksi! Saanan ja Ollin töitä myydään meidän kotikorttelissa, Terravivan tuotteita vajaan korttelin päässä ja sen studio (tai ateljee tai toimisto tai jokin sellainen) on reilun korttelin päässä toiseen suuntaan :D. Yks mun ehdottomista turkulaisista suosikeista, eli Kui?-design ei tainnut olla siellä edustettuna, kun myös täällä oli kuulemma viikonloppuna jotkin designmyyjäiset. Kotimainen käsityö on vaan niin hienoa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kotiseuturakkaustäyteinen kommentti! ;) Joo Kui? ois ollu kans ihan huippu. Täytyy varmaan tulla turkuun visiitille! Siitä saiskin hyvän postauksen Turun parhaista kotimaisista herkkupaloista! Siellä on paljon helmiä! (:

   Poista