torstai 5. joulukuuta 2013

Luukku 5 : Petteri punakuono

Hupsuteltiin pojan kanssa joulutervehdykset sormiväreillä taiteillen. Poroja niistä tuli. Hassunhauskat porot ovat sonnustautuneet juhlatunnelmiin punaisella nenällä viestien lapsenmielisen jouluntoivotuksen. 

Tänä vuonna, täysin tapojeni vastaisesti, olemme hyvissä ajoin liikkeellä ja ehkä joku onnekas saattaa saada postikortit kotiin saakka. Toisaalta, tämä ei vielä mitään takaa, sillä vielä täytyy kirjoittaa kortteihin sisällöt, hommata osoitteita ja vieläpä suoriutua postituksesta riittävän hyvissä ajoin. Ei niinkuin viimevuonna, kun vielä uutena vuotena saattoi muutaman korttiparan nähdä pianomme päällä odottelemassa postiin pääsyä. 


Nenän tavoin toivottelen teille kaikille oikein lapsenmielistä viidettä joulukuun päivää: iloa, intoa, rohkeutta, kokeilunhalua, sotkun riemua, elämyksiä ja viimeisenä mutta ei vähäisempänä hupsuttelua!
7 kommenttia:

 1. Ihan mahtava idea! Kivaa kun pojan kädenjälki (tai siis jalan, ehheh) näkyy! Ihania tuli :)

  VastaaPoista
 2. Voi että miten söpöä! :) On teillä mahtanut olla hauskaa noita taiteillessa!

  VastaaPoista
 3. Kiitti! :) Oli kyllä hauskaa! Just sopivaa puuhaa tän ikäisen kanssa. ( 24v ;) )

  VastaaPoista
 4. Oi kun niistä tuli hienoja! Ootko Anna tullut ajatelleeksi, että teillä touhuaa ihan kohta 24 kk:n ikäinen poika 24 v äidin (ja 25 v isän) kanssa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhaa! Ei oo kyllä tullu mieleen, ihan saman ikäsiä ollaan. No ei ihme kun alkaa olemaan niin samantasosia meidän jutut ja ajatuksenkulun taso, luulin vaan että ollaan tultu kotihöperöiksi ja lähestymässä verkkariperhesyndroomaa. :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tähän paljoa muuta tarvita kun tommoset täydelliset leimasimet <3

   Poista