perjantai 6. joulukuuta 2013

Luukku 6 : Helmiä

Huomenta Suomi ja riemukasta juhlapäivää itse kullekin!
Itsenäisyyspäivän kunniaksi ajattelin esittellä muutamia ihailemiani suomalaisia tuotteita/tuotemerkkejä. Päädyin vielä kaventamaan kriteerejä tamperelaisten yritysten tuotemerkkeihin, ihan puhtaasti kotikaupunkirakkaudesta. Onhan se nyt jotakin olla tämä päivä koko Suomen kansan huomion keskipisteenä. Ylpeilkäämme siis oikein luvan kanssa, kerrankin! 

 Helmiä : 


 Pisama design tuottaa ihania printtituotteita, tyynyjä, pussukoita, keittiöpyyhkeitä ym. (Kuvassa: Tampere-korkokenkä-pussukka ja ratikkakuosi)

Toisena esittelen Uhana Design -vaatemerkin joka valmistaa upeita ja todella laadukkaita vaatteita. Yritys on lähtöisin Tampereen Pispalasta. ( Kuvassa: rosvokissavaatteet, graafinen koru ja vaaterekki)

Weecos tuo kotimaiset eco- ja laatutuotteet kaikki yhden verkkokaupan kautta suoraan kotiin. "Kestävämmän elämäntavan kauppa- ja kohtaamispaikka" (Kuvassa: weecos logo). Täältä saa kyllä paljon muutakin kun tamperelaista, tällä hetkellä ihan mun lemppari nettikauppa!

Neljänneksi otin mukaan myös yhden nokialaisen yrityksen (jos nyt oikein ymmärsin alkuperän),  jonka mallistosta löytyy IHANIA lastenvaatekuoseja ja -malleja, eikä Nokia nyt niin kaukana Tampereelta ole. Nimi on siis PapuSyy miksi näitä esittelen ei ole missään määrin mainonnallinen. Haluan jakaa innostukseni uusista tuotteista ja löydöistä. Käsityöläisenä liputan ja kannatan kestäviä ja laadukkaita, taidolla tehtyjä tuotteita täydestä sydämmestäni.
Tämän joulun lahjaostoksilla ajattelin tukea mahdollisimman paljon käsityöläisiä ja suomalaisia pienyrittäjiä. Laitelkaahan tekin siis vinkkejä hyvistä tuotteista ja valmistajista! Etenkin sisustuspuolella kaipaisin lisää helmiä yrityslöytöjä!

Pidetään liput korkealla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti