keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Viisauksien saattelemana

tanskille ja marskille


"Dreams come a size too big,  
so we can grow in to them."  
Tässä mietteitä joiden viisastuttamana ajattelin ryhtyä tutustumaan uuden vuoden antimiin. En ole perinteisesti kova uuden vuoden lupauksien tekijä, siksipä ajattelin jakaa teille ennemminkin tunnelmia joiden vallitessa siirryn seuraavaan vuoteen. Pinterestistä on tullut tätä nykyä suuri inspiraation lähteeni. Niin eilenkin kun selailin menneen vuoden parhaimpia ajatuslöydöksiä. Poimin sieltä eniten koskettaneet, kun sitä on sesonginomaisesti ajatus vireillä tulevaan ja ajatuksiin siitä mitä sitä tulevalta toivoo. 

Siispä, haluan vuonna 2014 olla vähättelemättä elämää ja arkea, vaan tehdä arjesta juhlaa pienillä eleillä nauttimalla kauneudesta ympärilläni. Katsella elämää pilke silmäkulmassa, hymyillen kohdata vastaantulijat. Haluan seikkailla uuteen ja tuntemattomaan, olla takertumatta tuttuun - ei aina niin turvalliseen. Sillä silloin sitä kasvaa. Voi jopa kasvaa unelmiensa mittaan! Haluan keskittyä olennaiseen, rakastaa, unohtaa kiireen luomisen ja nauttia hetkistä. Elää tässä ja nyt. Pyrin istuttamaan hymyjä kanssaihmisten huulille, hyvänmielen jako olkoot missioni. Toivon että muistan tästä kaikesta olla kiitollinen, sitä kun helposti unohtaa miten paljon on saanut. 
Haluan luoda kaunista, unelmoiden suuria ja mahdottomia!

Seikkailullista uutta vuotta, 


5 kommenttia:

 1. No nyt on uuden vuoden lupaus täytetty... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että vuoden loputkin päivät on yhtä loistavia ja loistokkaassa seurassa nautittuja! ;)<3

   Poista
 2. Hei Anna!

  Sinulla on tosi raikas ja kaunis blogi- kekseliäs- ja tämä vuodenvaihteen ajatusten virta on hieno. Näiden mukaan kun menisi, niin uusi vuosi olisi kauniimpi ja parempi- etenkin lähimmäisillemme! Hyvää Uutta vuotta koko perheelle ja toivottavasti jatkat blogiasi!

  Nummelan Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ansku! Ihana kuulla! Jatkan ilman muuta, vastahan on alkuun päästy :) Ihanaa alkanutta vuotta teillekin kaikille sinne!

   Poista