lauantai 25. tammikuuta 2014

Helmi - Aurinko.

IMG_1015

 Vaikka kuinka täyteen pakkailee nutuilla kehonsa, käärii itsensä lämpöisiin untuviin ja yrittää viimeisetkin paljaat pinnat piilottaa tulee pieni säde, joskin vain nenänpäähän tai poskille, ja tuo huiman energiaruiskauksen koko kehoon. Hymy nousee punaposkille ja huomaa miten ajatus alkaa juosta maratoonia ja heitellä kuperkeikkaa. Tätä voisi kutsua inspiraatioksi, hurmokseksi, idearikkaudeksi, rakkaudeksi tai vaikka iloksi. Kutsuu miksi kutsuu, on varmaa että haaveilua siitä syntyy.

Täällä haaveillaan mökille menosta ja laiturilla loikoilusta. Mansikoista. Kaksi päätä yhteistuumin haaveilee tontista, talosta, asunnosta, mökistä, rantasaunasta, varmaan ihan pelkkä puumajakin kelpaisi pahimpaan projektinälkään. Haaveilen vaelluksista, patikoista, erämaista. Nuotioilloista, naurusta, ajattomuudesta. Sitä näkee päiväunia linjoista ja muodoista, piirtelee viivoja mielessään ja välillä pistää parhaat talteen paperille kynä sauhuten. Ihanaa on elo tammikuun paukkupakkasilla kun päässä humisee haavehuuma...

trallallallaa.. ;)


8 kommenttia:

 1. Ihana postaus. <3

  Tämän jälkeen minä haaveilen tuollaisesta turkoosista sivupöydästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! (: Pöytä tori.fistä löydetty, ja melkein naapurista haettu. Toivotaan että haave toteutuu! Loppujen lopuksi siihen tarvitaan vain vanha pöytä ja ehkä maalia jos ei täydellinen väri ole vielä päässyt pintaan.

   Poista
 2. ihana intoilija :D musta tuntuu että saan kuunnella näitä juttuja ens viikonloppuna... <3

  VastaaPoista
 3. Kivan piristävän erilainen blogi sinulla. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tosi kiva kuulla!! Ihanaa loppuviikkoa ja huomisesta jo viinkonloppua! ;)

   Poista