tiistai 21. tammikuuta 2014

Kurkistus olohuoneeseen

 IMG_1027

IMG_6673

IMG_1008
IMG_6677


IMG_1035IMG_6679

IMG_0985IMG_1037


Muunmuassa tällaista sitä sitten syntyi pikkusiskon vierailun tuloksena. Kaiken tietysti mahdollisti kaksi lapsenkaitsijaa, kaksi visionääriä, kaksi käsiparia ja kaksi kameraa. Toki myös pakkaspäivän kirkkaus ja mahdollisuus pitkäaikaisen suursiivohaaveen toteuttamiseen. Ei se nyt ihan niin suursiivo ollut, mutta se on jo paljon kun voi siivota ja kuvata saman päivänpaisteen aikana, pimeänaikaan kun aina saadaan sekasorto valloilleen. Sisko on ihanan inspiroivaa seuraa kamerataitoineen kaikkineen. Ihan tavallisten valokuvien lisäksi väkerreltiin myös videota, mutta siitä lisää sitten myöhemmin. 

Olohuoneen saralla mietintämyssyssä raksuttaa tällä hetkellä kovasti tyynyhankinnat. Kuten tapoihini kuuluu, odotan löytöhetkellä rakkautta ensisilmäyksellä. Mikään kevyt ihastuminen kun ei millään riitä. Kaipaan tummahkon sohvan päälle jotakin vaaleaa ja muhkeaa, tärkeimpänä kuitenkin, jotain mielenkiintoista. Saa ehdotella! 

Rakastan olohuoneen istumaryhmää johon kuvissa esiintyvien huonekalujen lisäksi kuuluu kaksi viisikymmentäluvun sinistä nojatuolia. Eiköhän niistäkin kuvaa tule tulevaisuuden tullessa. Siinä on ryhmä itselle ja toiselle rakkaita mööpeleitä, hyvine istumaominaisuuksineen, ja kuten pitääkin, kauneudesta tinkimättä. Olohuone on parhaimmillaan kun voi istua ringissä kasvokkain, höpötellä ja naureskella nautiskellen ihmiskunnan parhaimmistosta, omista rakkaistaan!10 kommenttia:

 1. kivasti rytmitetty nää kuvat :) tai kiva kokonaisuus !
  pus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! oli kivan tehokas päivä tuo! <3 puspus

   Poista
 2. Kaunista ja persoonallista. Kuvat on myös tosi hienoja!

  Itse tilasin sohvatyynyjä netistä sellaisesta paikasta kuin: envelop.eu. En tiedä onko sinulle tuttu, mutta siellä on tuhansia vaihtoehtoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja kiitos vinkistä, ei ole tullut missään vastaan. Ehdin vähän vilkuilla sitä ja näytti todella mielenkiintoselta! :)

   Poista
 3. Löysin vasta blogiisi ja jo ensivilkaisulla näyttää kauniilta!

  VastaaPoista
 4. Löysin blogiisi Eevan blogiin jättämäsi kommentin kautta. Kolmen euron palli näyttää tosi hienolta, hyvä löytö! Kuutiomaisten hehtokokoisten rahien jälkeen tuo näyttää tosi kivalta, patinoituneelta yksityiskohdalta.
  Tuli muuten mieleen, että jos noita nahkaisia palleja myydään myös tyhjinä itse täytettäväksi, tuota sinun löytöäsikin voisi varmaan jälkikäteen täyttää halutessaan? Täyte varmaan painuu ajan saatossa kasaan. Toisaalta, mukava tuo on varmaan noinkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit! Tervetuloa :) Tyhjänä sen ostin ja sisällä on tällähetkellä vanua, ryysyjä ja vaahtomuovia ja vaikka mitä. Kerran laitoinkin vähän lisäräsyjä sisuksiin, mutta just tässä kerran ajattelin että täytyy laittaa täytöt uusiksi kun on vähän toispuoleisesti..:D Se on kyllä ihana ilo täytteistään huolimatta.

   Poista
 5. Heh, jotenki eksyin tänne. Oot ehkä jo koristetyynyt hankkinu, mutta itse oon aivan ihastunu handiroista tehtyihin tyynyihin. Kannattaa googlata handira tai moroccan wedding blanket!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka vaan ja kiva kun eksyit! :) Enpä oo vielä ostanu, vaikka ompelinkin äkkihätään ihan mukavat tyynyt meijän vanhoista verhoista. Mutta ehdottomasti googlaan, miten en tajunnukkaan. Pinterestin maailmassa oon noita marokkolaisia kyllä ihaillu moneen otteeseen! (: Kiitos vinkistä!

   Poista