keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Sneak peek! Kohti jotain uutta ja jännää.

IMG_0424

IMG_0435


Jos joku joskus tuppaa vilkaisemaan tuota blogihistorialitanjaa tuossa oikealla alhaalla, saattaa päätellen tehdä huomion että kotiani-blogilla siintää vuosipäivä ihan tässä nurkan takana. 
Tarkemmin ottaen tuo yksvuotis-syntymäpäivä on 1.12, sillä juurikin sinä päivänä startattiin vuosi sitten täällä kirjoittelut joulukalenterin merkeissä. 

Olette ehkä huomanneet että tänä vuonna ei jouluilut ole vielä päässeet ajatusta pidemmälle tämän blogin tuotoksissa, ja muutenkin on hieman laiskanoloista ja retuperällään tämä blogin ylläpito ollut. Suuret pahoittelut moisesta! Lupaan kuitenkin että en ole täysin laakereillani maannut tässä syksyn pimeydessä, vaikka sekin olisi varmasti ollut poikaa se, vaan täällä on taottu ja väännetty jotain mukavaa uutta ja jännittävää, josta kerron teille juhlallisesti nyt jo ihan parin päivän päästä synttäripäivän kunniaksi! Kuvissa pientä paljastelua asian tiimoilta, kävin tuossa päivä pari takaperin hieman vakoilemassa mitä ahkeralla puusepänpajalla oikein väkerrellään näin joulun alla.

Tämän kaiken salamyhkäisen lisäksi meinaan pakata laukkuni ja vaihtaa blogiosoitetta tämän samaisen riemukkaan ensivuoden päätöksen merkeissä! Tällaisiin menoihin liitetään myös ilman muuta arvontaa, kuten blogien tapoihin kuuluu! Pysykää siis linjalla!
Siispä sunnuntaista lähtien kotiani löytyy toisesta osoitteesta, ei kuitenkaan huolta kerron siitä tarkemmin ja selkeämmin lisää, niin ettei kukaan eksy tänne netin syövereihin uutta osoitetta löytämättä. 

- Ani -

IMG_0434

IMG_0420

IMG_0427

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti