tiistai 4. marraskuuta 2014

Kenkäteline.


IMG_0326

IMG_0322

IMG_0324

Näin sadepäivän kunniaksi päätin esitellä teille meidän kuraista eteistä kuraisine kenkineen. 
Tätä nykyä kuraiset kenkämme meinaan seistä tönöttävät komeasti ja järjestyksessä kuin korean sotilaat konsanaan. Siinä kunniapaikalla seinälle nostettuna saavat kuraisuuttaan oleilla tähän astisen lattiat valloittavan kenkämeriasetelman sijaan. 

Olen välillä sellainen tolkuttoman pitkään asioita pohdiskeleva ja pureskeleva, ja tässä taas yksi hankinta jossa tämä luonteenoikkuni ilmeni ja oikein ajan kanssa. Tällä kertaa kuitenkin myönnän oikeastaan olevani tyytyväinen saamattomuuteeni ja jahkailuuni, sillä tämä ikean keittiö/pikkuesine-hylly käveli sattumalta vastaan ja on nyt juuri niin täydellinen kenkätelinevirassaan kun virkaan osasin telinettä haaveilla. 

Se on siro, se on ilmava, se on jopa kaunis! Meidän tarpeille siinä on riittävän monelle kengälle tilaa ja se vieläpä toimii melkein kengälle kuin kengälle. 

Antaa kuule sataa vaan ja ropista, synkkyydestä viis, kurakaan ei haittaa enää!
Mulla onkin hieno uusi kenkäteline! 

- Ani -IMG_03326 kommenttia:

 1. Hyvä idis käyttää tätä hyllyä kenkätelineenä! Helppo pitää puhtaana ja kestää varmasti hyvin kuraisia kenkiä. Meillä on sama hylly x2 lastenhuoneessa. Keltaisena tosin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muistelinkin että olis keltasena teillä :) tää on muutenkin tosi ihanan kekseliäs ja kaunis tuote, mut kenkätelineenä ehdoton plussa materiaalista ja just puhtaanapidon helppoudesta!

   Poista
 2. Mä jotenkin teillä ajattelin, että tätä en ole ennen nähnyt. Luovaa ajattelua ja tosi kiva! :) Siro, eleetön, kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, tää kuuluu sarjaan lokakuun reissun jälkeiset inspiraatio ostokset :D Välillä välähtää munki luovassa pollassa! ;) Ihanaa kun kävitte!!!

   Poista