tiistai 23. syyskuuta 2014

Lippapipo + kaavavinkki


IMG_0005

IMG_9998

IMG_0002

IMG_0016


Dodiin! Nyt on pojalla uusi pipo päässään! Sopivasti puraisi ompelukärpänen eilen illalla, juuri ennen hyytävän kirpsakkaa syyssäätä joka lehahti tänään kasvoille kun astuttiin ulos. Ei siis yhtään liian aikaisin, vaikka jo elokuun alkupäivinä tilasin seeprakankaan ja tulostin kaavan käyttövalmiiksi. Ehdottomasti voin suositella tuota pipon ohjetta, pipon valmistus onnistui hyvin ja ripeästi ihan ilman saumuria ja keskinkertaisin ompelulahjoin. Helppoa on, toisin kuin valokuvaussessiot oikukkaan lapsimallin kanssa. Katsotaan vielä saadaanko tupsu aikaiseksi ilta-askartelun merkeissä, jos vaikka osattaisiin yhteistuumin sellainen väsätä. Toisaalta tupsuttakin tuo on melko hurmaava, vai mitä tuumaatte? 

5-vuotias Nosh juhlii synttäreitään nyt syyskuussa. Sen kunniaksi on julkaistu lippapipon kaava ja paljon huikeita tarjouksia! Käykäähän tsekkaamassa nosh.fi -sivuja, sieltä saa tulostaa itselleen lippapipon kaavan jota on tähänkin päähineeseen käytetty.

ps. kun liitytte facebookryhmään "iloiset Nosh-kotikutsut by Anna" niin loppukuun joka päivä julkaistavien uusien synttäritarjousten seuraaminen on helppoa! 


Aurinkoista syyspäivää ja tervetuloa uusille lukijoille! (:


- Ani -


IMG_0007

6 kommenttia:

 1. Meille saapui juuri eilen lippapipo ja manailin, että nyt tuli sit liian kylmä! :D Pojalla on kyllä äitinsä silmät! :)

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidin silmät on kyllä, on ihan hauska tuiotella pikkuminää silmiin joka päivä <3 ;) Meillä tuo on jo niin touhukas että pää höyryää leikin lomassa. Tällänen tuplajerseypipo riittää hyvin vielä ennen pahempia pakkasia. Pienemmälle vois laittaa kypärämyssyn alle, kun ei juokse kokoaikaa, suojais samalla kaulaa? :)

   Poista