tiistai 30. syyskuuta 2014

Elämä on ihanaa vaikka se välillä oksettaakin!

IMG_9846

IMG_7405Huomenta Suomi! Huomenta maailma! Huomenta ihana raikas syysaamu! 
Saisinko mennä takaisin sänkyyn? Painaa pään ihanalle tyynylle ja antaa unen tulla kun se niiiin kovaa on tullakseen, mokomakin periksiantamaton!

On ihanaa lueskella blogeja joissa kaikissa vilisee mahtava syysvimma. Tunnistan täysin itseni tuosta,   inspiraation puraisemasta draivista luoda, tehdä kaunista, kokeilla, rakentaa, ahertaa ja pakertaa. Mutta ei, ei tänä syksynä, tänä syksynä minua on puraissut toinen, joku kidneypavun kokoinen elämän alku vatsani suojissa. Pienen pieni ihme, joka tekee meidän ensimmäisestä ihmeestä isoveljen. Joku, joka vie mehut huomattavasti voimakkaammin kuin veljensä, joku joka ei anna epäilystä omasta läsnäolostaan, vaan muistuttaa siitä joka aamu laittamalla kantajansa kehon täyteen myllerrykseen ja johdattamalla hänet kumartumaan asunnon suurimman posliinipatsaan äärelle. 

Lokakuu on rakkautta täynnä! Pakataan laukut ja lennetään suuren atlantin toiselle puolelle juhlimaan siskon ja hänen rakkaansa rakkautta, lupausta rakastaa lisää, antaa kaikkensa ja olla toiselle perhe. Toivon tosin, että pavun myllertävä voima hieman hellittäisi, jotta matkasta tulisi mahdollisimman nautittava. Meidän kesälomaviikko numero kaksi saisi olla juuri sitä mitä tämä pieni perhe kaipaa. Saataisiin kyynelehtiä häissä, ihmetellä manhattanin valtavauutta, saataisiin nauraa ja rentoutua kaukana kotoa, kaukana arjen vaatimuksista.

Viime sunnuntaina höperöt aivoni unohtivat täysin Helmen, unohdin katsoa viikkoa taakespäin ja miettiä sitä Helmintä hetkeä, selata valokuvista sitä upeinta Helmeä, tulla ja jakaa Helmi teidän kanssanne. Tästä inspiroituneena päätin että nyt pidän pienen tauon, matkan, unen ja kokemusten merkeissä. Palaan sitten raikkaampana ja inspiroituneempana toivon mukaan.
Lähdetään siis jo muutaman päivän päästä ja lupaan palata muutaman viikon perästä matkakuvin blogin pariin. 

Upeaa, värikästä ja hymyntäyteistä lokakuun alkua!

Nyt pakkaamaan ja kakkospäiväunille!


- Ani -


IMG_7015


ps. muoviton kuukausi on takana! Opin katsomaan muovia ja paketointia uusin silmin, löysin tuotteita joiden tekijät selvästi ajattelevat vaikutustaan myös maapallon roskaantumisessa, ja tekevät asialle jotain. On ollut upeaa seurata facebookin puolella kuinka tämä kuukausi on inspiroinut ja herättänyt monia tahoja miettimään toimintaansa, saanut jopa pysyviä muutoksia aikaan! 
Käykäähän lukasemassa sieltä lisää. 

Tehdään enemmän itse, mietitään kun kulutetaan ja lisätään tietoisuutta ympärillämme. Muoviton syyskuu jatkukoon siis oivallusten kautta pitkään edes muutamassa päivittäisessä tavassa. Pienikin muutos parempaan on muutos parempaan!


IMG_5330

20 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, hirmuisesti onnea!! :)
  /Ina

  VastaaPoista
 2. Ihania uutisia, superpaljon onnea!!! <3

  VastaaPoista
 3. Niinpä, ihania uutisia! <3 Vähän oltiin jo odoteltukin ;). Nauttikaa reissusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nautinnon kanssa on kova yritys! Tokan kanssa usein käy niin että ei pääse yllättämään kun kaikki jo odottaa.. :D

   Poista
 4. Oikein paljon onnea! :-) Tunnistan kyllä kuvaamasi olotilan elävästi, se on jäänyt monen raskauden jälkeen mieleen niin tarkasti että pystyn ihan koska vain palauttamaan mieleeni sen kuvotuksen... :-P Uuh. Tsemppiä oloihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yäh! Joo, mä luulen että näitäkin muistoja kantaa vielä pitkään.. :D Kiitos tsempistä ja onnitteluista, onneks tälle ololle häämöttää loppu jossain tuolla horisontissa!

   Poista
 5. Onnea kovasti odotukseen koko teidän perheelle ja sulle tsemppiä myllerryksiin ! :)

  Jonna & Tommi + Juniori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti teidän suloselle poppoolle! Tsemppiä kaipailen kyllä tässä vaiheessa ;)

   Poista
 6. Oiii onnea kovasti odotukseen ja tsemppiä oksetuksiin!!!! ♥

  VastaaPoista
 7. Whattttt ..... nyt tukehdun aamukaffeeni ! <3 Onnihalitus koko poppoolle <3 Jee joo jipiiiii!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii! :) Älä nyt tukehdu sentään! <3 Jeejee, kyllä meitä masumammoja on jo aika joukko :D

   Poista
 8. Heh, mehän oltiin sitten ihan etujoukoissa kun kuultiin sun raskaudesta jo pari viikkoa sitten. :) Kaikkea hyvää odotukseen, upeaan reissuun olette lähdössä, ihanaa!

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja, sillon tuli ihan ilmoteltua vähän omaksikin yllätykseksi, vaikka kyllä jo osan läheisistäkin olin ehtiny uutisilla tavottaa samoihin aikoihin :D Joskus tekee mieli jakaa jotain niin tuntuu itsellekin todellisemmalta. ;) New Yorkissa ollaan nyt, ja ihanaa on... toki jetlagin kourissa vielä.

   Poista
  2. Heitin sulle blogissa haastetta! :)

   Poista
  3. Oi! Kiitos Katja! Täytyypä yrittää vastata haasteeseen, toivotaan että syksyä vielä riittää että tällainen hidas kerkeää käynnistellä jäsenensä puuhaan! ;)

   Poista