tiistai 29. huhtikuuta 2014

Vilauksia lastenhuoneesta.

IMG_7406

IMG_7394

IMG_7402

IMG_7413

IMG_7400

IMG_7397

IMG_7412


Olen kehno leikkikaveri. Lampsin innoissani suurin vuoden-paras-äiti-elein leikkimään lastenhuoneeseen, josta sitten yhteistuumin kaivetaan haluttu lelukatras esiin. Poika on niin innoissaan, ja äitikin viimein tässä vaiheessa. Eihän sitä voi olla innostumatta niin hellyyttävästä ilmeestä. Menee hetki tai kaksi kun äidin silmät vaeltelee läänejään läpivalaisten ja samantien tarraa tehomamma tavaroihin ja innostuu. Jos laittaisi touhutavarat uuteen uskoon, järjestäisi jonkin laatikon ja siitä innostuneena vaikka kävisi kaikki vaatteet läpi ja ja.. Ja niin leikit kääntyy taas uudemman kerran siivousrättileikkeihin, jossa äiti vähät välittää autoista ja poikaparka joutuu tyytymään taas kerran leikkiin, jossa autot ovat vastatupruttaneen lumen alle (rätin alle) joutuneet jumiin. 

Taas sai leikkihuone uuden ilmeen. Pääinnoittajana ei tämän kerran ollutkaan äidin tuskallinen järjestelyvietti vaan uutukaisin tulokkaamme, uusi sänky. Sen kunniaksi kelpaa jo vähän pöyhennellä ympäristöä ilman sen suurempia syyllisyyden tuskailuja. Leikkihuoneen uusien raikkaiden vilauksien joukkoon laitoin muutaman otoksen, josta tarkkasilmäinen voi sänkytulokkaan bongata. En ihan vielä paljasta koko komeutta. Aikansa kaikella. Mutta en malttanut olla vilauttamatta mööpeliä. Eihän jotain näin kutkuttavaa voi kokonaan salassakaan pitää, vai mitä?

Tällä viikolla lupaan leikkiä! Nyt kun äänikin kulkee taas, ei taida olla syytä olla menemättä lattiatasoon laulamaan hittilistan ykköstä "the wheels on the bus go round and roundia" ilmakitarasäestyksellä.

Mahtavaa vapunviettoa kaikelle kansalle, 
ps. kuvissa näkyy myös reilun viikon takainen koritekele, josta lupailin kuvamateriaalia. Roikkuversio on ihan huippu! Täytynee tehdä muutama vastaavanlainen lisää eteisen naulakoihin roikkumaan ja nuttuja säilyttelemään.

2 kommenttia:

  1. Kuulun tuohon täysin samaan kategoriaan kehnona leikittäjänä/leikkikaverina. Huoh. Miten sitä ei osaa vain laittaa aivoja ja järjestelyviettiä OFF-asentoon leikkien ajaksi. Kun niin haluaisi jakaa kaikki tärkeät hetket ottaa tehokkaasti jokaisen minuutin käyttöön. Iloisia vappuhetkiä myös sinne teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi niinpä, täytyy yrittää oppia tuo off-asento että sais olla toisen minuuteissa kokemassa täysillä ja mukana, ne kun menee vielä niin tosi nopeeta!

      Poista