tiistai 22. huhtikuuta 2014

Räpsykokelma ja vielä kerran ripaus pääsiäistä.

IMG_7348

IMG_7354IMG_7352

IMG_7371

IMG_7341

IMG_7367

IMG_7361IMG_7365

IMG_7337


Terkut täältä nenäliinojen keskeltä. Iski kevätflunssa. Toivottavasti ei sinne, ihan vaan jotta voitte täysin rinnoin nauttia mahtisäästä ja lämmöstä! Ihan mielettömät kelit, pakko se vielä täälläkin kertoa, jos joltain vaikka on jäänyt huomaamatta. Olen varmaan tylsimmästä päästä juttuseuraa kun jo kolmatta päivää putkeen porisen jatkuvasti säästä. Mutta katsokaa nyt sitä, mikä kesäsää!!

En nyt malttanut olla laittamatta näitä pääsiäismunaruohokuvia teille näytille. Sen kerran kun jostakin innostuu ja se onnistuu, niin hyvä kai se on jakaa että pääsee ilo tuplaantumaan tai enemmänkin kertaantumaan. Hieman laimentelin pääsiäistunnelmaa uusilla sekalaisilla räpsyillä sieltä täältä kotia. Oli muuten täydellistä tekemistä kaksivuotiaan kanssa tuo ruohojen kasvattelu. Kanamunien rikkominen on suosituimmasta päästä puuhien lajeissa, siihen kun lisää multaleikit, vesileikit ja pikkuruisten siementen käsittelyn niin ei voi pieleen mennä, paitsi ehkä keittiön puhtaudessa.

Se kuitenkin pääsiäisestä. Nyt paluu ihanaan kevätarkeen, istutellaan lisää taimia tulevaa palstakautta varten, pestään ikkunoita, metsästetään verhoja ja asennellaan niille tankoja, retkeillään ja mökkeillään, juhlitaankin vähän. Nyt kuitenkin lepäillään vielä, parannellaan iskän tänään leikattavaa polvea, meikämamman flunssaa ja kaksivuotaiaan tästä kaikesta johtuvaa leikkivajetta. Auringossa!

Superihanaa keväistä viikkoa joka lukialle! Tervetuloa uusille!
Erityiskiitos kommenteista, niitä on niin kiva aina lueskella! :) IMG_73448 kommenttia:

 1. Herttaisia nuo pääsiäismunaruohot. Eksyin ihan sattumalta blogiisi ja täällähän näyttää niin kivalta, että taidanpa oikein lukijaksi jäädä :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva kuulla!! :) Kiva kun eksyit ja tykkäät, tervetuloa! Täytyykin tulla vastavierailulle..

  VastaaPoista
 3. Ai että mitä munaruohoja!! Mitenhän sitä muistais ens pääsiäisenä itekki kokeilla?! Ihan huikeita siis.. Ja kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suur kiitos! Joo, munaruohot on varmaan onnistuneimmat ruohoviljelmät mitä meidän taloudessa on tehty. Voin yrittää muistaa muistutella ensi vuonna blogissa ennen pääsiäistä tästä niksistä.. ;) Täytyy ruveta tekemään ristikoita jotta muisti olis virkeänä ensi vuoteen.. ;)

   Poista
 4. Toivottavasti paranet tosi pian! Flunssa on viheliäistä. Mä olin viikon kipeänä ja huh sitä niistämistä.
  Ja hei, ihanaa säätä saa mun mielestä hehkuttaa kyllästymiseen asti, kun täällä Suomessa elellään! Ihan mahtavaa kyllä ollut, kun on ollut lämmintä! Jee, melkein kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kun paranisinkin.. on tainnu olla sama tauti, kun nenäliinaa menee täälläkin ihan hullua tahtia! Vieläkin flunssan kourissa mutta ehkä tämä tästä.. :) Lämpö ja aurinko kyllä auttaa!! Jos viikonloppuna pääsisi ihan oikeesti nauttimaan siitä ulos. Aurinkoista viikonloppua sulle!

   Poista
 5. Hih! Noista kuorista tuli tosi kivat! :) Koittakaahan kaikki parantua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (: Kiitti! Nyt alkaa olla jo voiton puolella tautien kanssa.

   Poista