lauantai 29. maaliskuuta 2014

Helmi - Kukkaislamppu

IMG_7128

Hymyjä.

Kevään valo tekee ihmeitä. Lämpeää suomalaisen sydän niin, että läikkyy. Siitä sitten pursuilee tirskahduksenomainen hymy, ei sitä voi pidättää tai peitellä. Bussissa saatta pulpahtaa suusta sanoja, ihan putkessakin muodostellen ilontäyteisiä tervehdyksiä.
Tuntuu hyvältä.

Tästä kiitos mennäviikon vastaantulijoille, rakkaille hämäläisille kanssakaupunkilaisille.
Bussipysäkin tädille ja iloiselle kassamiehelle.

Välillä kotiaäitiarki saattaa olla yllättävän sosiaalitonta, ja tällaiselle ihmisriippuvaiselle se tekee tiukkaa niiltä osin, kun kaipaa aikuistenoikeita keskustelunaiheita kaksivuotiaan hölöpölö-juna-traktori-kaivinkone- juttujen keskellä. Päätinpä siis innostua toisten esimerkistä, ja olla piilottamatta hymyäni hampaineen vastaankävelijöiltä. Puistoissa aion turista kaikenmaan juttuja ja ennenkaikkea olla ennakkoluuloton uusille kasvoille ja persoonille. Aina on tilaa uudelle ystävälle! Hymyt kiertoon. Kamppanjan alkuunpani aurinko armaamme, eiköhän pistetä jakoon. 

Hymyn saa aikaan myös valkoinen kukkalamppumme ruokapöydän päältä. Siinä on jotain täydellistä ja ajatonta, joka sykähdyttää kerta toisensa jälkeen.

Toivottavasti törmätään jossakin, lupaan hymyn. :) 


10 kommenttia:

 1. Kaunis valaisin, joten ei ihme että hymyilyttää. Hymyllä on kyllä ihmeellinen vaikutus, ihmiset ovat silloin niin helposti lähestyttäviä. Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja kiitos! Hymy on ihana kun se leviää ihmiseltä toiselle. Ihanaa sunnuntaita, toivottavasti hymyilyttää paljon! (:

   Poista
 2. Törmättiin ja sain hymyn, kiitti!

  VastaaPoista
 3. Ihan täydellisen kaunis valaisin! Ja samaa mieltä hymyistä, siitä tulee niin hyvä mieli kun joku tuntematon hymyilee kadulla. Ymmärrän muuten tuon ihmisriippuvaisuuden ja hölötystarpeen, vaikken kotiäiti olekaan. :) Töissä (kahvilassa) on ihan parasta, jos ihmiset jää höpisemään. Välillä voi olla vaikeaa ymmärtää, että kaikki ei ehkä haluakaan jutella, vaan tilaa mieluummin yrmyinä kahvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi ihanaa kuulla siltä puolelta että höpisevät asiakkaat on tervetulleita! :) Taidan olla yksi heistä höyrähtäneistä hölösuista. Tässä syy miksi kahviltat lämmittää sydäntä paljon enemmän kun ketjukiireruokalat, ihan parasta on jos myyjällä on aikaa höpötellä. ps. olet yhdessä mun unelma-ammateista..ehkä joku päivä... ;)

   Poista
 4. Kaunis on valaisin, ja hieno blogi sinulla! Hymyä sinullekin! :)

  VastaaPoista