lauantai 22. helmikuuta 2014

Helmi - Lomalla tai ei.

IMG_6832

Aika seisoo. Siltä on tuntunut tällä viikolla. Tiistaista perjantaihin matkattiin sellaisessa sumussa, että nyt kummastuttaa mitä sitä on oikein puuhailtu ajankuluksi. No, näköjään näin voi vauhdittaa viikonlopun tuloa, kun elää viikkonsa täysin aivottomana. Pöpöt siis rantautuivat meillekin hidastaen kaiken sortin aivotoiminnat.

Jotain hyvääkin ajottaisesta aivottomuudesta seuraa. Sitä vain rauhoittuu ja huomaa, että eihän tässä nyt niin kova kiire ole minkään kanssa, kun mitä on itselleen uskotellut. Näkee taas lähelle ja huomaa sytyttää kynttilätkin.

Nyt parannellaan viimeisinkin tämän huushollin jäsenistä ja nautitaan yheiselosta. Toisin kun KAIKILLA ympärillä elävistä, loma ei osunut tänä vuonna kohdalle. Mutta siitäkin huolimatta aiotaan nauttia ja naureskella. Toisaalta, milloin sitä kotiaäiti on töissä ja milloin lomalla, sanopa se! Jos päättää että on lomalla, silloin sitä kai sitten on.

Siispä ihanaa lomaa lomailijoille ja kaikille lomattomille oikein nautinnollista ja rentouttavaa eloa!ps. iso kiitos piristävistä tulppaaneista huippuihanille ystäville!

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista. Itsekin täällä olen angiinassa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti sielläkin hellittää nopeasti!

      Poista