Nosh - kotikutsut

Heippatirallaa!Toimin Noshin iloisten luomupuuvillaisten lasten- ja naistenvaatteiden edustajana. Tykkään puuhasta ihan todella paljon, mikä onkaan ihanampaa kun se, että saa esitellä tuotteita joista tuntee ylpeyttä, laadun, arvojen ja ulkonäön vuoksi. 

Jos haluat pitää omat kutsut ja pyytää minut kotiisi esittelemään,  laita viestiä anna.takala@nosh-kotimyynti.fi. Tulen ilolla tuomaan Noshin ilosanomaa eteenpäin! 
Ihana syyskausi on meneillään ja uusi talven 2014 naisten- ja lastenmallisto ilmestyi lokakuussa. 
Varaa kutsut marras- / joulukuulle, tee jouluostokset hyvissä ajoin ja nappaa herkut itsellesi ja lapsillesi talven paukkupakkasille!

Liity facebook ryhmääni "iloiset Nosh-kotikutsut by Anna" ! Sieltä saat tietoa kamppanjoista, iloisista uutuuksista, avoimista ovista, kotikutsuista, kutsujen emäntänä olemisesta ja monensorttisesta muusta mukavasta! 

IMG_7894-Edit
07

06-2
Nosh_0184

Kaikki NOSH-tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu ekologisista materiaaleista. Suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota tuotteiden kestävyyteen, monipuoleisiin käyttömahdollisuuksiin sekä ekologisuuteen. Tuotteet ovat iloisen värikkäitä ja rentoja.
Voit käydä kurkkaamassa tuotteita täältä.
01 kansi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti