sunnuntai 3. elokuuta 2014

Helmi - kuvatulva lomalta

IMG_9332

IMG_9245

IMG_9081

IMG_9153

IMG_9331

IMG_8963

IMG_9132

IMG_9281

IMG_8988IMG_9337

IMG_9120

IMG_9371IMG_9364Helmi on tänään yhden helmen sijaan kuvatulva. Vaikkapa helmiketju, jos niinkseen nimittää halutaan. Moinen oikku johtuu ihan tyystin valinnanvaikeudesta ja malttamattomuudesta jakaa viikontakaiset tunnelmat.

Loma oli turhasta lyhykäisyydestään huolimatta niin hyvä kun vaan olla ja voi.
Retkeä, uutta ja vanhaa, mökkiä, vieraita, omaa rauhaa, päiväunia, myrskyä, herkkuja, löytöjä, rakkautta, vesileikkejä, puuhastelua, turhia telkkariohjelmia, naurua, marjoja, aurinkoa ja viho viimeksi myös tuo viheliäinen lomamasennus. Pöh! Pitikin päättyä.

Tämän päivän aikana yritetään kasata mielialat taas kattoon ja suuntautua ilomielin tulevaan, iiiik jännittävään ekaan päiväkotipäivään, uuteen työarkeen ja ties mihin.

Olen muuten ihan rakastunut kirpputorilöytöihin viime sunnuntailta. Emalinen kulho on ollut ennenmuinoin apteekkarin käyttöesine, käyttötarkoituksesta en kuitenkaan ole saanut selvää. Nyt se on meidän ihkauusi salaattikulho, joka ensitöikseen kylläkin pääsi pikkuperunoiden pesuvadiksi. Ai että! Löytöiloa! Mukaan tarttui myös raastinrauta ja lastenkirja jonka vilautan jossain tulevassa kuvasarjassa.

Tervetuloa elokuu!
Me nautitaan loman viimeisestä päivästä, nauttikaa tekin!- Ani -ps. eikö ole IHANA punainen mökki/talo joen rannalla ( kolmanneksi viimeinen kuva), harmiksi se ei ole meidän.... vielä...IMG_9084


6 kommenttia:

 1. Ihan helmi postaus! :) Eikä kuvapläjäys haittaa, päinvastoin - oli ihana nähdä monta kuvaa lomastanne! Näyttää olleen varsin kiva! :) Ja mikä hellyttävyys tuo emaliastia. I h a n a!!

  Tsemppiä (uudenlaiseen) arkeen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :) Tuo emaliastia on kyllä jotenkin niin täydellinen nokkansa kanssa. Välillä löytötuuri osuu just kohdalle!

   Kiitos tsempistä. Nyt on poika kävelly reippaana reppu selässä päikkyyn ekaa kertaa, ja niin into piukassa! (: Voih.

   Poista
 2. Aivan mielettömän hienoja ja tunnelmallisia kuvia! Ja mikä söpöliini pienimies :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pipsa! Ihana kuulla :) Kummasti tuo pikkumies aina päätyykin mun kuviin <3

   Poista
 3. Katsoin tuota mökkikuvaa ihastellen, mikä ihana tunnelma ja on toki noissa muissakin kuvissa mukava kesäfiilis.
  Tsemppiä työarkeen, nää siirtymävaiheet tuppaa itsellä olemaan ahdistelun paikka, vaikka sitten jo nopeesti helpottaa kun vaan alkuun pääsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökki on kyllä tosi lumoava, ja vieläpä se mitä kuvassa ei näy niin tuo vesi tuosta parinkymmenen metrin päästä virtaa kivikkoiseen koskeen. <3 Kannattaa poiketa jos joskus Rengon ohi ajaa!
   Ja kiitos, arki on kyllä uutta ja erilaista, ja jännää ja hieman ahdistavaakin. Mut jotenkin tuntuu että muutos tuli tälläkertaa just oikeeseen aikaan, ainakin se tuntuu raikkaalta :)

   Poista