sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Helmi - lomahuuma

IMG_8916


No nyt on niin helmee, niiin helmee että!

Meidän koko kolmenkopla on vihdoin lomalla! Viikko nautitaan ihan vaan olemisen autuudesta, helteestä, hyttysistä, hauista ja hulvattomuudesta. Joku kummallinen reseptienkokeilubuumi valtaa aina tänne mökin tunnelmiin kun tupsahdetaan, voipi siis olla, että tästä viikosta saadaan nauttia vielä pitkälle syksyyn bloginkin puolella. Odotelkaahan vaan!

Kuvan salaatti on sitä samaista seppämummun herkkua mitä viimeksikin täällä mökillä tehtiin, suurta herkkua edelleen, vaikka on sitä kesän mittaan jo syötykin moneen otteeseen. Hehkuttaa kuitenkin halusin tuota kuvan korikaunotarta, jonka taannoin kannoin kotiin kirpputorilta. Kesän kirpputorilöytönautintoa ylläpitääksemme tänään suunnataan läheiselle navettakirpputorille kauppareissunlomassa, sitten järveen, saunaan, veneelle ja mustikkaan. Nyt on lomasuunnitelmat kohdallaan, uskon minä! 


Hellettä, hellettä, hellettä!
Antakaahan tekin vaan helteen pehmentää pää, tekee muuten hyvää!- Ani -
ps. muistutus Noshin heinäkuun kamppanjasta! Vielä on vajaa viikko aikaa varata kutsut tämän kuun puolella syys-elokuulle, jotta voi saada itselleen tuon korotetun emännänedun. Hihkaiskaahan vain  kaikki halukkaat halukkuudestanne pikapuolin, niin tehdään tilaa kalenterissa. (:
(anna.takala@nosh-kotimyynti.fi)

lisäinfoa varten suosittelen liittymään facebookissa ryhmään: 
"iloiset Nosh-kotikutsut by Anna"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti