tiistai 3. kesäkuuta 2014

Punaverisiä, Kyproksen juustoa ja yksi järvipeto


IMG_7726

Tunnelmia sunnuntain mökkilounaalta. Aurinko, järvi ja hyvä ruoka.
Meidän ihan ehdottomiksi grillisuosikeiksi on noussut jo monena kesänä halloumi-punajuuricombo. Yksinkertaista ja parasta! Kannattaa kuitenkin nälkäisenä ja himokkaana malttaa ja antaa grillin jäähtyä tarpeeksi täydelliseen hiilokseen, koska nämä punaveriset hienostojuurekkaat kyrväyttävät herkän pintansa helposti.

Pojat kävelivät rantaan, heittivät kerran ja tulivat komean saaliin kera ylpeydestä uhkuen äitiä vastaan. Savustuspöntössä saa herkkua tästäkin ruotorikkaasta ja kuivahkosta järvien pedosta.

Ihana kesä!

- Ani -


IMG_7720

IMG_7708

IMG_7717

IMG_7714IMG_7696


IMG_7688IMG_7709

IMG_7712

IMG_7689
IMG_7733




10 kommenttia:

  1. en kestä. NÄLKÄ.
    halloumi-punajuuret, todellakin ihan parasta :) !!

    VastaaPoista
  2. Oih, ihanat kuvat ja kuulostaapas kokeilemisen arvoiselta herkulta nuo punajuurihalloumit. Kiitti ohjeesta! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kannattaa kokeilla, eipä voi enää paljoa helpommaksikaan resepti mennä ;)

      Poista
  3. Halloum ja punajuuret on kummatkin herkkua, mutten ole tajunnut yhdistää niitä. Täytyy joskus korjata tää erhe. Herkulliset kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, yhdistä ihmeessä sen verran sointuu maut hyvin yksiin! :) Ulkovalossa on kyllä ihana kuvata värikästä ruokaa.

      Poista
  4. Awesomeness. Ihania kuvia taas!

    VastaaPoista
  5. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Nuo punajuuri-halloumi-nyytit näyttävät taivaallisilta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset! Yhdistelmä on kyllä tosi herkullinen ja suomen kesä kruunaa kaiken! <3

      Poista