tiistai 11. helmikuuta 2014

Bulevardilla



IMG_6786

IMG_6789


IMG_6794

IMG_6791

Kiitos siivousvimmaisten kirpparitouhujen törmäsin edesmenneen makuuhuoneemme pimennysverhoon. Ja ei kun hokkusbokkus tyynyliinaksi, ja saatiin kivat uudet tyynyt tönönöttämään sohvalle. Voi huokaista. Niitä kun on etsiskelty ja haviteltu. Somat on ja säästöpossu kiittää! Jotain väriähän sinne voisi lisäillä, siispä vielä sen sortin heräteostosta odotellaan. Onneksi mihinkään ei ole kiire. Sitähän tuo kuosikin meille tunnelmallaan kuiskailee.

 Kangas on vallilan, ja kuosi bulevardi.

Bongasin Riikan weekdaycarnival-blogin jutusta uuden Style Room-sivuston. Siellä voi kurkata toisten koteihin ja luoda omia leikekirjoja, joihin voi poimia kaikki herkuimmat kuvat ja ideat. Sinne sitten hurahti muutamat tovit kuvia selaillessa, ei siis mikään huono tulokas tämä. Meidänkin kotipesä löytyy sieltä kotiani-nimimerkillä.
Käykäähän kurkkaamassa! Ohjeet sisäänpääsyyn löydät weekdaycarnival-blogista (linkki yllä) Style Room kun on vasta beta-versiona käytössä.

Inspiraatiotäyteistä viikkoa!


IMG_6787













4 kommenttia:

  1. Hieno idea tehdä verhoista tyynynpäälliset - tosi upeat!

    Pitääpä käydä kurkkaamassa tuota Style Room:ia. Kuulostaa mielenkiintoiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos. Usein jää harmittamaan hienot verhokankaat, jotka eivät koon tai kiinnityksen vuoksi enää sovi uuteen asuntoon... näinpä sai uusiokäyttoon :) Joo, varo vaan Style Room on jokseenkin koukuttava ;D

      Poista
  2. Ei sitten onnaa taa kommentin postaus millaan! Koitetaans kolmannen kerran...
    Ihanat tyynynpaalliset! Vanhojen lempitekstiilien uusiokaytto on kylla mainiota ja ihanan halpaa!
    Ja voi etta kun sopii pyorailykatukuosi sillywalksien alle niin hyvin, etta! :)

    Nyt Style Roomiin -->

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan, mikäs siinä mättää. :( No onneks onnistu! Kiitos ;) En ees ajatellu tota sillywalksia. :D Kai tää on yhtä sillyä muutenkin tää meidän elo!! Hihi! Terkut isoon maailmaan <3

      Poista